12 Ocak 2009 Pazartesi

Gökhan Emreciksin

Gökhan Emreciksin (d. 10 Eylül 1984, İstanbul) Türk Milli Futbolcu.
Profesyonel Futbol kariyerine 2003-2004 sezonunda Bandırmaspor ile başlamıştır. Burada 2 sene oynamış ve 2005 senesinde Boluspor tarafından transfer edilmiştir. Buarada kendini tam anlamıyla göstermiş 2 senede müthiş performans sergilemiş ve 2007-2008 sezonuna girilirken Ankaragücü'ne geçmiştir. Ankaragücü forması altında gösterdiği performansla 4 büyüklerin dikkatini çeken Emreciksin, 26 Mart 2008'de Türkiye A Millî Takımı'nın Beyaz Rusya ile yapacağı Özel maç kadrosuna Fatih Terim tarafından davet edilmiştir. Ancak oyuna girememiştir. Performansını Ankaragücü formasıyla arttırmaya devam etmiş, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesine girmiştir. 2 takımda kendisini istemiş ama Fenerbahçe'nin teklifi kabul edilmiştir. 2008-2009 sezonunun 2. yarısında Fenerbahçe ile 4,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Transferinden sonra ilk açıklaması, bugüne kadar Ankaragücü formasıyla mücadele etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Ankaragücü'nü ve büyük taraftarını asla unutmayacağım. Ancak Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde forma giyeceğim için de çok heyecanlıyım. Fenerbahçe'de oynamak her futbolcunun rüyasıdır. Bu yaşımda o formayı giyeceğim için büyük mutluluk duyuyorum. Hedefim, çok çalışarak formayı kapmak ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmez bir futbolcusu olmak olmuştur.Çok sevecekler Kanarya'nın yeni transferi Gökhan Emreciksin, sarı-lacivertlileri heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'de büyük hedefleri olduğunu belirten 24 yaşındaki oyuncu, çok kısa sürede teknik direktör Aragones'in gözüne girerek ilk 11'in banko ismi olacağını söyledi. Gökhan, "Fenerbahçeliler Tuncay Şanlı'yı nasıl sevdiyse beni de öyle sevecekler" şeklinde konuştu.
Yine başarırım Kadıköy'ün yeni Şanlı'sı olmayı kafasına koyan Gökhan, şöyle devam etti: "Ankaragücü'nde iyi işler yaptığıma inanıyorum. Amacım aynı başarı çizgisini Fenerbahçe'de de tutturmak. Bunun olmaması için neden yok. Kendime güvenimden bir şey eksilmedi. Taraftarlar beni hayranlıkla izleyecek, tribünlerini ayağa kaldıracağım. İnşallah F.Bahçe'yle şampiyonluk da tadacağım."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder